METEO în Băhrinești


Prima pagină  »  Proiecte
Proiecte
Impactul proiectului „Intersecții culturale”
Publicat la: 12.08.2013   

Impactul proiectului „Intersecții culturale”, evaluat de către specialiștii MDRC și ADR Nord

Băhrinești, Florești, 6 august 2013. Specialiști de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC) și Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord) au evaluat impactul și durabilitatea proiectului „Intersecții culturale", finanțat din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și implementat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord).

La fața locului, cu ocazia vizitei de monitorizare efectuată în satul Băhrinești, raionul Florești, au participat Violeta Evtodienco, șefa Secției statistică regională din cadrul MDRC, și Daniela Olaru, specialist principal din cadrul aceleiași secții, precum și Constantin Bândiu, șeful Secției management proiecte din cadrul ADR Nord, care au monitorizat lucrările, serviciile și bunurile achiziționate în cadrul proiectului.

În rezultatul acestei evaluări, responsabilii de la MDRC urmează să elaboreze un raport de monitorizare și evaluare a impactului și a durabilităății proiectului. Documentul va conține observații și recomandări de care se va ține cont în procesul de implementare a unor proiecte similare.

Pentru acest proiect, din FNDR, au fost alocați 1.255,4 de mii de lei. În rezultatul implementării proiectului „Intersecții culturale", Casa de Cultură din Băhrinești este conectată la sursa de energie electrică, iar platforma din fața clădirii este pavată. Pentru lucrarea „Efectuarea lucrărilor de amenajare a teritoriului aferent Casei de Cultură din satul Băhrinești, raionul Florești" au fost cheltuiți 658.964,29 de lei, bani alocați din FNDR. De asemenea, tot din sursele financiare ale FNDR, s-au achiziționat următoarele bunuri: mobilier, obiecte de uz gospodăresc, echipament tehnic și tehnică de calcul. Menționăm însă că proiectul din Băhrinești este cofinanțat, în cadrul proiectului „Lucrări de reparație la Centrul Cultural Comunitar", de Fondul de Investiții Sociale din Moldova cu 1.293,2 de mii de lei. Astfel, bugetul total al proiectului „Intersecții culturale" se ridică la 2.548,6 de mii de lei.Alte Proiecte

Citeşte mai mult...
Ultimele noutăţi
08.07.2019
REGULAMENTUL PRIVIND ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURĂREA ACTIVITĂŢII DE COMERŢ ȘI DE PRESTARE A SERVICILOR PE TERITORIUL SATULUI BĂHRINEȘTI
27.06.2019
TRÂNTA la Băhrinești
24.06.2019
INVITAȚIE la ZOOPARK
20.06.2019
ANUNȚ DISCOTECA
20.06.2019
ANUNȚ TRÂNTABĂHRINEŞTI ÎN IMAGINI
Vezi galeria foto
© 2020 Primăria Băhrinești, raionul Florești Republica Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by WebDesign.md
PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 5067   Total ieri: 48   Total azi: 61